Köszöntjük Isaszeg város hivatalos honlapján!
Köszöntjük Isaszeg város hivatalos honlapján!

EUROPE FOR US, WE FOR EUROPE

2017. június 8 - 11

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest Megye

 

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Rendelet-tervezetek társadalmi egyeztetése

Isaszeg, a mi városunk

Támogatott Linkek


  

 

 Regina Alapítvány

 

Polgármesteri köszöntő

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket Isaszeg város hivatalos honlapján.

Hatvani.jpgKülön köszöntöm azokat, akik az Interneten barangolva érdeklődnek településünk iránt.

Isaszeg polgármestereként szeretném elérni, hogy a megújult portál valamennyi látogató számára áttekinthető, hasznos és értelmes információkkal szolgáljon. Virtuális nézelődésük közben felfedezhetik, megismerhetik Isaszeg számtalan értékét, szépségét, látnivalóit, nevezetességeit, kulturális életét, múltját, jelenét. Szeretnénk hasznos információkat nyújtani mindazoknak, akik Isaszegre készülnek utazni, vagy itt szeretnének üzleti vállalkozásba kezdeni.

Persze az Interneten keresztül nem derül ki, hogy városunk polgárai kedves, vendégszerető emberek, ezért szívesen ajánlom mindenkinek, látogassanak el hozzánk, hogy személyesen is meggyőződjenek erről, ismerjenek meg bennünket. Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm városunk lakóit is, akiknek reményeink szerint segítséget nyújt majd ez a megújuló honlap az információival, az új struktúrájával. Az internetes oldal ugyanúgy hozzájárul a városunkról kialakult képhez, mint annak látnivalói, lakói. Fontos tehát, hogy együttesen alakítsuk ki, töltsük meg tartalommal.

A honlap az Önök számára is nyitott, várjuk észrevételeiket, információikat, hogy a jövőben folyamatosan bővítsük az elérhető elektronikus szolgáltatások és tartalmak körét. Végezetül engedjék meg, hogy szeretettel invitáljam valamennyi, honlapunkon található rendezvényre, vidéki látogatóinkat pedig Isaszeg város megtekintésére.

A honlap használatához sok örömet kívánva, üdvözlettel:

Hatvani Miklós
polgármester

Isaszegi esemény -és rendezvénynaptár

h k s c p s v
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Közvilágítás hibabejelentő

Munkaidőben: 06 28 520 873
Éjjel-nappal: 06 80 625 726
Online felület:

Isaszegi vállalkozások

Nemzetiségi Önkormányzatok

Belépés